Wij, Noor, Jitze en Thomas zijn de groepsleiding (GRL) van scouts “De Geuzen” Ternat.

Als groepsleiding staan wij aan het roer van de leidingsploeg. Samen met hen organiseren we onze (jaarlijkse) activiteiten. Daarnaast is de GRL een aanspreekpunt voor alle ouders, leden, leiding, de gemeente en nog zoveel andere mensen. Je kan bij ons terecht voor onder andere de aanvraag van fiscale attesten, algemene bezorgdheden en alle zaken waarvoor je niet weet wie te contacteren.

GRL zijn doe je niet alleen. Daarom kozen we er enkele jaren geleden voor om de leiding die graag extra tijd en moeite in de scouts willen en kunnen steken ook wat meer verantwoordelijkheid te geven. Zo hebben we een werkgroep financiën, communicatie en materiaalbeheer. 

Wij zijn enorm trots op onze leidingsploeg en de scouts tout court. En hopen onze passie en enthousiasme door te kunnen geven aan de volgende generaties (groeps)leiding.

Indien jullie vragen/opmerkingen hebben, aarzel dan niet om in de eerste plaats jullie takleiding aan te spreken. Mocht dit niet lukken, staan wij altijd paraat om jullie te helpen.

Je kan ons bereiken via mail: [email protected]

of via een berichtje:


Noor vandenbroucke – 0478 02 33 70
Jitze De Neyer – 0474 49 55 54
Thomas Van Hoegaerden – 0497 39 78 13

Veeeeeele groetjes
De GRL.